Af Anders Lang Jensen

De to engelske storklubber Manchester United og ​Arsenal har gennem tidernes løb udkæmpet mange store slag i toppen af engelsk fodbold. Nu er der også lagt op til fight de to klubber imellem på transfermarkedet.

Foto: Clive Mason/Getty Images

Den græske forsvarsspiller i tyske Dortmund Sokratis Papastathopoulos er den seneste tid rygtet særdeles tæt på et sommerskifte til Arsenal. Men dagens presse melder om en Manchester United-manager i Jose Mourinho, som er i drillehumør.

Jose Mourinho har ifølge det tyske medie WAZ kontaktet Sokratis direkte personligt får at overtale forsvarsspilleren til at skifte til Old Trafford, og altså ikke Arsenal som stadig er med i kampen om den græske midtstopper.

Sokratis Papastathopoulos under landskamp.

Den 29-årige Dortmund-profil har blot et år tilbage af kontrakten med den tyske storklub, og et salg til den engelske Premier League kommer med garanti til at ske denne sommer. Jose Mourinho ønsker en massiv tilgang af defensivspillere denne sommer.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!

Med det ene år tilbage af kontrakten er Dortmund tvunget til at sælge denne sommer for bare at hive en smule penge ud af handlen. Det er dog langt fra en umulig handel for de stenrige engelske topklubber, og United øjner en billig kvalitetsspiller.

Unai Emery den nye Arsenal-manager

Udover Sokratis sættes Jose Mourinho også i forbindelse med Juventus´ back Alex Sandro og Tottenhams Toby Alderweireld. Forsvaret skal styrkes markant forud for den næste sæson, hvor Manchester United skal blande sig i titelkampen og rykke tættere på rivalerne fra City.

Transferduellen kører altså for fuldt blus omkring Sokratis Papastathopoulos. Der er altså lagt op til en stor kamp de store klubber imellem omkring den græske defensive styrmand.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen