Det er en trist sommer, der er i vente for Premier League-klubben Manchester United. De mister nemlig under alle omstændigheder den store klubmand, Michael Carrick, denne sommer. Han har nemlig besluttet sig for at lægge støvlerne på hylden. I hvert fald på professionelt niveau.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Derfor er eftersøgning på en erstatning til den garvede klubmand nu for alvor gået ind. Mourinho har allerede været ude og love en erstatning for den rutinerede spillere. Klubben har fundet frem til en række kandidater, som besidder klasse nok til at kunne stjæle rampelyset fra Carrick og blive ny klubmand på Old Trafford.

Læs også: Skandale: Hvorfor spiller Hazard ikke 90 minutter hver gang for Chelsea?

Det er den engelske avis, Daily Mail, som har lavet en liste over de spillere, Manchester United potentielt kan købe ind denne sommer. Listen består af disse spillere:

Jean-Michael Seri, OGC Nice
Wylan Cyprien, OGC Nice
Sergej Milinkovic-Savic, Lazio
Jorginho, Napoli
Victor Wanyama, Tottenham Hotspur FC
Toni Kroos, Real Madrid
Willian, Chelsea FC

Der er dermed en stor handel i støbeskeen for Manchester United, som har vundet Premier League 20 gange. Klubben kan dog også finde en erstatning i en spiller, som allerede gør sig gældende i klubben, der hører hjemme i Manchester-bydelen, Stratford. Klubben råder nemlig også over skotske Scott McTominay og spanske Ander Herrera.

Læs også: Schalke-stjerne er eftertragtet: Europæiske storklubber viser kæmpe interesse

På den globale rygtebørs har et navn som Toni Kroos fra Real Madrid dog floreret utallige gange – og mon ikke Mourinho gerne vil have endnu mere stjernestøv til Old Trafford, så vejen til et mesterskab i næste sæson ikke føles så lang.

Læs også: Dansker er smigret over interesse fra storklub: Mon han skifter til sommer?

Hvad mener du om listen? Deltag i debatten på vores side på Facebook.