Af Anders Lang Jensen

Som vanligt bliver der gang i den til sommerens transfervindue, og specielt i det engelske kan topklubberne spendere kæmpemæssige summer på nye spillere. Hos Manchester United byder sommerens helt sikkert på en række nye ansigter.

Foto: Clive Mason/Getty Images

Og dagens engelske aviser melder om, at den portugisiske manager Jose Mourinho er klar med sin første transfer denne sommer. En noget uventet én af slagsen må vi nok sige. Atletico Madrids forsvarsspiller Sime Vrsaljko er angiveligt tæt på et skifte til Old Trafford.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!

Ifølge avisen The Mirror er samtaler i gang mellem parterne, og en handel til 35 millioner pund forventes inden længe at blive en realitet. Den 26-årige højreback har været fast mand i det spanske forsvar og vandt senest Europa League-finalen som del af startopstillingen.

Den kroatiske defensivspiller vil med stor sandsynlighed blive Manchester Uniteds første signing ud af flere denne sommer. Højrebacken skal stabilisere forsvaret frem mod den kommende sæson, hvor rivalerne fra Manchester City skal indhentes i forhold til i den netop afsluttede sæson.

Sime Vrsaljko har siden sit skifte fra italienske Sassuolo i 2016 imponeret i den spanske hovedstad. Det har Jose Mourinho holdt skarpt øje med, og en aftale på 35 millioner pund skulle være oppe over.

Udover positionen på højreback ønsker Manchester United også at forstærke sig i det centrale forsvar og på venstrebacken. Her skulle Tottenhams belgiske midterforsvarer Toby Alderweireld og Juventus´ venstreback Alex Sandro være blandt de navne øverst på ønskelisten hos Jose Mourinho.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen