Southampton ville have haft et fantastisk hold – hvis bare de altså ikke havde solgt deres bedste spillere til større og bedre klubber. På en eller anden måde har klubben fra midten af Premier League formået et producere spillere af så en høj kaliber, at selvom de solgte deres bedste spiller til eksempelvis Chelsea eller Manchester City, så ville der ikke gå mere end to år før han var erstattet af en yngre, mindst lige så god, spiller.

Af David Paris

Southampton-akademiet fungerer til punkt og prikke – med inspirationer fra det engelske medie HITC Sport har vi udarbejdet en startellever, der placerer de bedste 11 spillere i Southamptons historie – sådan her ville de altså kunne have stillet op, hvis ikke de havde solgt deres bedste spillere.

Målmand: Fraser Forster

Den store engelske landsholdsmålmand har i de seneste par år udviklet sig til at være blandt de bedste og mest sikre keepere i Premier League. Han er dominerede i luftspillet og har altid et godt samarbejde med sin fireback-kæde. Hurtigheden kan nogen gange være et problem, men så er det godt, at han har lange arme og et stort vingefang.

Fraser Forster har været en kæmpe forstærkning til Southampton-holdet. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side