Luka Jovic er ikke længere et emne hos FC Barcelona. Flere medier i Spanien skriver, at FC Barcelona har trukket sig ud af kampen om Eintracht Frankfurt-angriberens Luka Jovic’ underskrift.

af: Emil Plovgaard

Luka Jovic
Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Den catalanske klub har igennem længere tid været koblet sammen med den 21-årige Frankfurt-angriber Luka Jovic der har slået igennem i Bundesligaen i denne sæson.

Foruden FC Barcelona, så har også Real Madrid og Bayern München udvist interesse for den unge knøs, så det er ikke ligefrem fordi, det skorter med interesse for Luka Jovic.

El Mundo Deportivo skriver, at FC Barcelona nu har valgt at trække sig ud af ræset. Den serbiske landsholdsspiller er ikke længere interessant i deres øjne.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard

Klubben har ellers fulgt Jovic tæt i et stykke tid, og en større garde af ledelsen var i Milano for nylig.

Således så Pep Segura, Eric Abidal og Ramon Planes på San Siro for at se ham i aktion i kampen mod Inter for en lille måneds tid siden.

Og Jovic viste sig da også godt frem. Han scorede nemlig kampens eneste mål, der som følge heraf naturligvis endte i en 1-0-sejr til Eintracht Frankfurt.

LÆS OGSÅ: Brøndby forsøger at sælge Mukhtar – her er prisen

Det er imidlertid ikke fordi, Barcelona ikke er overbeviste om, at Jovic ikke er en klinisk afslutter. Men klubben søger en lidt anderledes profil, der kan indgå i et samarbejde med de øvrige angribere på holdet.

Førerholdet i La Liga skulle efter sigende være tilfredse med serberens scoringsevner. De er dog imidlertid i tvivl om, hvorvidt han er i stand til at spille i de små rum.

Hans prisskilt, der lyder på 60 millioner euro, menes også at have distanceret Barca-mandskabet en smule fra en eventuel ankomst af Jovic.

LÆS OGSÅ: Medie: FC Barcelona og Real Madrid jagter ‘den japanske Messi’