Det er på denne tid af året, når sæsonen er overstået og færdigspillet, at der er transferspekulationer og rygter, der fylder de bagerste sider. Et rygte, der har fanget opmærksomheden af ​​mange er Barcelonas interesse i en Arsenal-spiller. En handel som vi tidligere her på fodboldspilleren.dk har skrevet om, læs det her: FC Barcelona klar med vanvidsbud på Arsenals midtbanestjerne. Spilleren er Aaron Ramsey, er fra Wales og har de to seneste sæsoner ifølge flere eksperter været fænomenal for Arsenal. Nu afslører fodboldsiden www.oulala.com, en statistik, der ifølge fodboldeksperten Connor Boylan viser, at Ramsey overskygger Barcelonas  pendant på midtbanen. Ifølge oulala.com og Boylan er Ramseys tal netop væsentlig bedre end Barcelonas nuværende midtbanespillers tal, Ivan Rakitic.

Rakitic vs Ramsey

Den kroatiske landsholdspiller har haft en fremragende debutsæson for Barcelona, efter skiftet fra Sevilla i sommer. Han spillede sig hurtigt til en fast plads og den 27- årige har nogle imponerende statistikker til at bakke sine flotte præstationer op. Mens Ramsey har fulgt op sin fremragende 2013/14 sæson og leveret endnu en meget godkendt sæson. Han har også nogle tal, som er aldeles fremragende. Disse to spillers tal er nu blevet sammenlignet og på flere parametre står Arsenal-stjernen tilbage som vinder.

rakitic vs ramsey

Kilde: www.oulala.com

Arsenal-manager, Arsene Wenger, har sagt, at han ikke vil slippe sin 24-årige midtbanekanon billigt og derfor kan Barcelonas bud på 500 millioner kroner meget vel blive afvist. Klubberne har handlet meget indbyrdes de seneste år, senest da Arsenal sendte deres anfører, Thomas Vermaelen til den catalanske storklub. Tidligere har der også været rygter om, at Barcelona sendte klubrepræsentanter for at se Ramsey spille landskampe ti gange sidste sæson. Med disse to argumenter i baghovedet tyder det på, at dette rygte er kommet for at blive og sandsynligvis ikke vil gå væk, før Barcelona har fået hvad de vil have. Når Barcelona vil have noget eller nogen, så får de det som regel.

Læs også: Tysk midtbanestjerne bekræfter: Vi forhandler med FC Barcelona