Den engelske offensivspiller, Raheem Sterling, har modtaget stor kritik for en tatovering, han har fået lavet. Tatoveringen illustrerer et jagtgevær, og det er bestemt ikke noget, englænderne er vilde med. Det engelske fodboldforbund, FA, bakker dog op om deres spiller.

Det engelske fodboldforbund har udtrykt støtte til Raheem Sterling, efter han leverede en ærlig og dybfølt forklaring på, hvorfor han har fået tatoveret et jagtgevær.

Sterling tiltrak for nylig stor opmærksomhed fra visse sektioner på de sociale medier, heriblandt en pacifistisk organisation, efter han han har valgt at få tatoveret et våben på sit højre ben.

LÆS OGSÅ: Kommer Dua Lipa sammen med Real Madrid-stjerne? Nu svarer hun på rygterne

I et opslag på Instagram, der blev offentliggjort i mandags, forklarer den 23-årige Manchester City- og England-spiller, at tatoveringen er en hyldest til hans far, som blev skudt og dræbt, da Sterling var bare to år gammel.

Og fodboldforbundet er tilfreds med angriberens forklaring.

– Vi står alle bag Sterling, og anerkender den ærlige og dybfølte forklaring, han har afgivet, fortæller en talsmand fra det engelske fodboldforbund i en pressemeddelelse.

– Han og resten af truppen fokuserer udelukkende på forberedelserne til det kommende VM.

LÆS OGSÅ: Mohamed Salah er ankommet til Spanien – og han er ikke i godt humør

I hans opslag på det sociale medie, Instagram, skriver Sterling følgende.

– Da jeg var to år gammel, blev min far skudt til døde. Jeg lovede mig selv, at jeg aldrig ville røre et våben. Jeg skyder med min højre fod, så der er en dybere mening med tatoveringen.

Sterling og England begynder VM i Rusland den 18. juni, hvor de møder Tunesien. Derefter møder de Panama den 24. juni, inden de slutter gruppespillet af med en kamp mod Belgien den 28. juni.

LÆS OGSÅ: Officielt: Skadet Real Madrid-spiller bliver klar til VM