Af Anders Lang Jensen

Tidligere i karrieren tørnede portugisiske Cristiano Ronaldo ud for Manchester United. Her kom offensivstjernen til som ung profil fra Sporting, og sidenhen skiftede han som verdens dyreste fodboldspiller til Real Madrid. Resten er historie.

Lederen Christiano Ronaldo

Der er vist heller ingen tvivl om, at mange tilhængere på Old Trafford går med drømme om en retur til Manchester United for deres tidligere stjerne. En sådan mulighed pønser ledelsen nu på i det engelske. En massiv byttehandel kan være på vej.

Voldsomt: Liverpool henter hele TO Real Madrid-profiler!

Den seneste tids rygtebørs har meldt om interesse i franske Paul Pogba fra spanske Real Madrids side. Et sommerbud kan komme på tale på den udskældte midtbanestjerne, der i denne sæson har leveret meget blandet for Jose Mourinhos mandskab.

Denne tirsdag er der dog nyt fra spansk presse, idet mediet Don Balon beretter om, at engelske Manchester United planlægger en byttehandel mellem franske Paul Pogba og så mægtige Cristiano Ronaldo.

Gafler fra konkurrenter: Liverpool køber portugisisk midtbaneprofil

Igennem længere tid har United ventet på en mulighed for at slå til i jagten på en hjemkomst af den 5-dobbelte Ballon d´Or-vinder. Nu er der interesse i deres Pogba, som manager Jose Mourinho ovenikøbet er villig til at slippe af med.

Ronaldo rush

Ifølge Don Balon har United henvendt sig til præsidenten hos Real Madrid Florentino Pérez om et forslag til handlen. Angiveligt vil United smide Pogba i en byttehandel plus omkring 75 millioner euro efter Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo forhandler angiveligt med den spanske gigantklub om en forlængelse af kontrakten, men på rygtebørsen skulle der være uenigheder, om den skyhøje løn som Ronaldo kræver. Det kan åbne op for et salg fra Real Madrids side, og de kan få Paul Pogba den anden vej.

Byttehandel med Liverpool: Salah skifter væk fra Anfield