Af Anders Lang Jensen

Hos kongeklubben i Madrid har man ikke leveret godt nok i denne sæson, men det afholder ikke den store fodboldgigant på hjemmebanen Bernabeu i at kigge på transfermarkedet.

Photo by Berkan Unlu/Anadolu Agency/Getty Images

Normalt er det dog store stjerner, der skal hentes til Los Blancos og deres trup. Denne gang forlyder det dog, at en offensivprofil for franske Zidanes mandskab vil væk fra klubben. Navnet er Marco Asensio, og den unge spanier ser ikke den beskedne spilletid i det spanske som positivt.

Der skal spilles fast hver eneste weekend for konstant at udvikle sig, og Asensio har et voldsomt stort potentiale. En seriøs karriere skal sættes op, men spilletiden hos Real Madrid er ikke som ønsket. Kreatøren er bag køen, når startopstillingen skal sættes, og de offensive pladser skal besættes.

Situationen er ikke tilfredsstillende for den unge profil, der nu igennem længere tid er sat i forbindelse med andre europæiske storklubber. Spilletiden betyder meget for Asensio, og situationen bliver fulgt nøje hos Manchester United.

Det spanske medie Diario Gol melder nu, at den unge spanier gerne vil forsøge sig i den engelske Premier League. Florentino Perez, Real Madrid-præsidenten, ønsker dog ikke at slippe sin 21-årige guldfugl og planlægger at kræve en stor transfersum, eftersom Asensio blot få måneder siden underskrev en ny kontrakt.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Men den spanske landsholdsspiller er ikke en fast del af stammen, som spiller samtlige kampe for den spanske gigant, og derfor er træner Zinedine Zidane ikke helt afvisende for at sælge den 21-årige kreativspiller. Hvis prisen er den rette, kan en fremtid uden Asensio blive en reel mulighed.

Ifølge mediet har der været afholdt møder i denne uge mellem ledelsen i den spanske hovedstadsklub og træner Zidane vedrørende det forestående transfervindue i januar måned. Her er Asensios fremtid og en mulig afløser med garanti blevet diskuteret mellem parterne.