Onsdag aften blev der spillet kvartfinale i DBU Pokalen. Således var der opgør på BioNutria Park mellem hjemmeholdet, Randers FC og gæsterne, Silkeborg IF. Se Jeppe Gertsens mål længere nede i artiklen.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det var gæsterne, som trak det længste strå og avancerede efter forlænget spilletid. Den ordinære spilletid endte 1-1, og det var en meget lige kamp mellem to duelstærke mandskaber.

Det var den unge Jeppe Gertsen, som stod bag sejrsmålet til 3-1 – og hvilken perle! Den unge Gertsen ville i dagens anledning prøve at efterligne Cristiano Ronaldo, som havde scoret et vidunderligt mål mod Juventus i Champions League-kvartfinalen tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Vanvid: Manchester United klar med 1.480.000.000 kroner for Liverpools største stjerne

Portugiseren scorede et af sine bedste mål nogen sinde, da han saksesparkede bolden i nettet, mod en sagesløs Gianluigi Buffon i buret. Målet kan du se her.

Jeppe Gertsen gjorde ham kunsten efter. Efter kampen udtalte Peter Sørensen, at han var endnu mere målløs, end Zinedine Zidane var det. Det forstår vi godt. Det er ikke hver dag, man ser sådan et mål.

https://www.facebook.com/Silkeborgifinvest/videos/10156638119582871/

Referat fra kampen: 

På trods af, at den første chance i kampen tilfaldt Silkeborgs Gustaf Nilsson, så var det Randers, som bragte sig foran. Erik Marxen kunne sende bolden frem mod den tidligere Real Madrid-spiller Eero Markkanen, der tog bolden til sig og med vristen sparkede hjemmeholdet foran efter 10 minutters spil.

Silkeborg prøvede at komme tilbage i kampen, men fik ikke så godt fat i kampen. Derimod var det Randers, som også fik den største chance efter målet. Marcus Mølvadgaard scorede – der blev dog dømt offside.

Efter noget tid, stod det klart, at der skulle noget individuel klasse til, for at få Silkeborg tilbage i kampen. Og det lykkedes. Magnus Mattson udlignede på direkte frispark – Frederik Due i målet havde ingen chance. Det var i øvrigt Mattsons første mål på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Brøndby-stjerne: Jeg har afvist Manchester United, Chelsea og Bayern München

Meget mere skete der ikke i løbet af den resterende kamp – 1-1 var stillingen ved slutfløjt. Derfor skulle kampen afgøres i forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence.

Det var to trætte mandskaber, som for alvor havde svært ved at spille sig frem til chancer.

Derfor skulle der også noget ekstraordinært til, før kampen kunne afgøres i forlænget spilletid.

Det skete, da Jeppe Gertsen sparkede bolden over sit eget hoved på en ripost fra Randers’ forsvar. Det lignede umanerligt inspiration fra en vis portugisers straffespark-mål i tirsdagens Champions League-opgør mellem Juventus og Real Madrid.

Marc Rochester afgjorde kampen med tre minutter igen med et smukt mål.

LÆS OGSÅ: Historisk aften på Anfield: Liverpool sikrer sig formidabelt udgangspunkt