Premier Leagues nummer seks, Liverpool, har hentet en ny målmand til Anfield. I løbet af netop færdigspillede sæson fik Liverpools nuværende førstemålmand, Simon Mignolet, en del kritik, fra træner Brendan Rodgers, men også fra klubbens egne fans. Som resultat af det, blev han sat af holdet i nogle uger midt på sæsonen, hvor reservemålmand Brad Jones vogtede buret. Jones forlænger ikke kontrakten med Liverpool, der udløber til sommer, og derfor har de investeret i Adam Bogdan fra Bolton i landets næstbedste række. Han skal formentligt agere reserve for Mignolet. Dailystar har lavet en oversigt over ti ting du ikke vidste om Liverpools nye, relativ ukendte signing.

1. Han er 1,94 meter høj. En centimeter højere end Mignolet.

2. Bogdan har spillet to gange mod Liverpool. Senest i januar måned i forbindelse med FA Cuppen

3. Den ungarske landsholdsspiller har ikke altid haft det nemt i England. Han underskrev med Bolton i 2007, men fandt det svært at komme på førsteholdet. I 2009 blev han sendt lån til Crewe. Først i august 2010 fik han sin officiele debut.

4.Han har Premier League erfaring. Bogdan debuterede fra bænken i august 2010 efter Jussi Jaaskelainen blev udvist.

5. Bogdan blev kåret som Boltons bedste spiller i 2012. Samme sæson rykkede de ud af Premier League.

6. Samme år vandt han også prisen som Bulgariens bedste spiller.

7. Alting har ikke været godt for Bogdan i Premier League. I 2012 lukkede han et mål ind fra 93 meter. Det var Tim Howard som scorede, med hjælp fra kraftig vind, efter at have clearet bolden fra eget straffesparkfelt.

8. Målmanden underskrev en kontraktforlængelse i november 2012 , der løb til juni i år. Det blev ikke til yderligere en forlængelse og derfor kan Bogdan altså nu skifte til Liverpool gratis.

9. Bogdan spillede 10 Championship kampe sidste sæson. Hans sidste kom i 1-0 nederlaget til Birmingham på den sidste dag i sæsonen.

10. Bogdan er en 27-årig keeper, der blev født i Budapest. Han står noteret for 19 landskampe for Ungarn.