Det er snart tid til endnu et transfervindue. Det er lig med masser af rygter, og denne første tirsdag i december er ingen undtagelse. Vi har samlet et lille overblik til dig i denne artikel. 

af: Emil Plovgaard

Manchester United er overbeviste om, at Tottenhams Danny Rose vil skifte til klubben til januar. Angiveligt for en sum af 50 millioner pund. Det skriver Daily Mail.

West Ham kan møde modstand i jagten på Krasnodars angriber, Fyodor Smolov. Modstanden skulle angiveligt komme fra Real Madrid. Det skriver Daily Mail.

Hokus pokus, Maradona i fokus: 5 billeder, der viser, at Maradona var alt for selvoptaget til VM-lodtrækningen

Rafa Benitez har efter sigende forlangt 20 millioner pund til rådighed i vinterens transfervindue for at hjælpe holdet ud af krisen, beretter Daily Mirror tirsdag.

Evertons træner, Sam Allardyce, bekræfter, at han vil spare nøglespillere til Europa League-kampen mod Apollon Limassol. Det skriver Daily Star.

PSG-spilleren Neymar vil ikke skifte til de spanske giganter fra Real Madrid. Det mener den tidligere Barcelona-holdkammerat, Luis Suarez, ifølge Daily Star.

Moyes taler ud: Derfor er jeg glad for at vi tabte mod Manchester City!

Kevin De Bruyne fortæller, at han ville ønske, at Paul Pogba er med i søndagens Manchester-derby, fordi han gerne vil møde de bedste spillere i verden. Det skriver The Guardian.

Australien, Danmarks kommende VM-modstander, beslutter sig for, om de skal hente en ny landstræner til Socceroos, der skal efterfølge Ange Postecoglou på posten. Beslutningen vil blive foretaget i midten af februar, og den tidligere engelske landstræner, Sven-Göran Eriksson nævnes som en af kandidaterne til posten. Det skriver The Guardian.

Eden Hazard afviser at skrive under på en ny kontrakt med Chelsea. Angiveligt i håbet om at tiltrække et tilbud fra Real Madrid. Det skriver The Times.

Det var alt, hvad vi havde for i dag. Følg med i morgen.

– Den vigtigste kamp i verden