4 – Charlton 7-6 Huddersfield

Charlton mod Hudderfield-kampen i 1957 er en af de ældre comebacks på denne liste. Dette gør det dog ikke mindre vildt, tværtimod! Egentlig er det en stor bedrift samlet at score 13 mål i en fodboldkamp. Derudover indeholder kampen også et comeback af kaliber, hvilket gør selve kampen endnu mere speciel. Hudderfield var, med 27 minutter bagud med 5-1. 20 minutter senere stod der 5-6 på tavlen og det nuværende Championship-hold var stadig bagud, dog kun med en. Og udligningen kom i det 89. minut og comebacken var en realitet. I overtiden allersidste sekund fik Charlton dog æren tilbage og de scorede til 7-6, som blev kampens endelige resultat.

HUDDERSFIELD, ENGLAND - MARCH 12: Mark Hudson of Huddersfield Town (L) challenges Rouwen Hennings of Burnley during the Sky Bet Championship match between Huddersfield Town and Burnley at the John Smiths Stadium on March 12, 2016 in Huddersfield, United Kingdom. (Photo by Nigel Roddis/Getty Images)

3 – Ungarn 2-3 Vesttyskland

Også en kamp fra de tiden før den moderne fodbold. Endda fra dengang, hvor man ikke havde farvekamera. i 1954 spillede Ungarn, der dengang var en stormagt i fodbold, mod Vesttyskland i finalen i VM. Tidligere havde Ungarn slået Vesttyskland i gruppespillet med 8-3 og derfor var der lagt op til tysk nederlag. 8 minutter tilbage. Ungarn foran 2-0. Miraklet skete. 3-2 til Vesttyskland. Comebacken blev efterfølgende kendt som ‘miraklet i Bern’. (Bern: der hvor finalen blev spillet).

OSLO, NORWAY - NOVEMBER 12: Members of the Hungarian national team pose for a photo prior to the UEFA EURO 2016 qualifier between Norway and Hungary on November 12, 2015 in Oslo, Norway. (Photo by Ragnar Singsaas/Getty Images)

2 – Liverpool 3-3 AC Milan

Mange så helt sikkert denne kamp, eller har set højdepunkter fra youtube. Kampen er gået over i historiebøgerne som en af tidens bedste kampe, og det er bestemt ikke uden grund. I Champions League-finalen i 2005 mødte Liverpool, med anfører Steven Gerrard på holdkortet, AC Milan. Tilskuerne til denne kamp skulle få sig en på opleveren de næppe ville komme til at glemme. AC Milan havde en klassehold den gang og dominerede Europa og ikke mindst Italien. Derfor var det ikke underligt, at Liverpool, til halvleg var bagud med 3-0. Gerrard, Smicer og Alonso sørgede for at få kampen i balance og så skulle guldet tildeles til det hold, der var bedst fra 11-meter-pletten. Liverpools keeper reddede to straffespark og kunne lade sig hylde som Europas bedste fodboldhold. Kampen blev herefter kendt som ‘Miraklet i Istanbul’.

LIVERPOOL, ENGLAND - MAY 26: The Liverpool team rides on an open top bus through a mass of fans as they arrive at St. George's Hall during the Liverpool Champions League Victory Parade on May 26, 2005 in Liverpool, England. Over 250,000 cheering fans have lined the roads to celebrate after Liverpool defeated AC Milan in a penalty shoot out 3:2 to win the UEFA Champions League Final. (Photo by Scott Barbour/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side

1 – Manchester United 2-1 Bayern München

Champions League-finalen i 1999 er nok den mest historieske i verden. Bayern München havde tidligt i kampen bragt sig foran og føringen holdt helt til det 85. minut, hvor Manchester United fik sit måske, første skud på mål. Teddy Sheringham udlignende og få minutter senere kunne Bayern Münchens daværende målmand, Oliver Kahn, hente bolden, for anden gang i kampen, ud af nettet og Manchester United kunne juble over klubbens tredje Champions League-titel.

BARCELONA, SPAIN - MAY 26: ANZEIGETAFEL 1999, Barcelona/ESP; FUSSBALL: CHAMPIONS LEAGUE 98/99, FINALE; MANCHESTER UNITED - FC BAYERN MUENCHEN 2:1 (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)