Den succesrige træner Jürgen Klopp ser ud til at blive ny Liverpool-træner efter Brendan Rodgers, der blev fyret for nylig. Der er derfor rigtig god grund til at se nærmere på Den tidligere Borussia Dortmund-træner. Det kan måske forberede Liverpool-fansene  lidt på manden, der ofte siger og gør ekstreme ting.

Og som du vil se, så er der noget at se frem til! 

Update 9/10 kl. 11:10: Klopp er ny Liverpooltræner! 

48-årige Klopp sagde i april måned op som træner for Dortmund efter godt syv år på posten. I den tid opnåede Klopp  mange ting. Blandt andet vandt han to gange Bundesligaen foran mægtige Bayern München, og han spillede sig også til en finale i verdens fineste klubturnering; Champions League, hvor det dog blev til et nederlag.

Læs også: VANVITTIG LISTE: Alle CR7s latterligt dyre luksusbiler

Den tyske træner gjorde sig også bemærket i sin tid i Dortmund med andet end flotte resultater. Manden, der var i spidsen for de ‘sortgule’, som klubben også kaldes, sagde til tider nogle ret ekstreme og vilde ting, når han blev interviewet omkring en kamp.

De bedste og fedeste citater har mediet Football Daily samlet, og det er der blevet denne top 15-liste ud af.

Læs også: Liverpool intensiverer jagten på Klopp

15 – Om Shinjis Kagawas situation i Manchester United

” Shinji Kagawa er en af de bedste spillere i verden, og han spiller nu 20 minutter i Manchester United på venstre fløj. Mit hjerte splintrer. Virkelig, jeg har tårer i øjnene. Central– eller offensiv midtbane er den bedste plads for Shinji. Han er en offensiv midtbanespiller med en af de bedste næser for mål, jeg nogensinde har set.”

kagawa

Læs også: Liverpool intensiverer jagten på Klopp

Du kan bruge piletasterne herunder for at komme videre til de næste sider