Nedtællingen til FIFA 17 er begyndt og vi glæder os som små børn til den 29. september, hvor spillet udkommer i danske butikker og på Playstation Store. EA Sports har sørger for, at der er endnu mere at glæde sig til, for over de næste par uger, kommer de til at udgive artikler i en artikelserie, som afslører den samlede TOT på de 50 bedste i spillet .

Af David Paris 

I denne artikel, som er første del af tre artikler, får du totten på første 19 spillere, altså fra 50 til 31.

Storklubberne Arsenal, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Barcelona og Bayern Munich har alle spillere på listen, mens Chelsea og Manchester United ikke har spillere i del 1. I næste afsløring har de måske David De Gea, Zlatan Ibrahimovic og Eden Hazard på listen.

Tag et kig på spillerne herunder:

50. BLAISE MATUIDI (CDM 86)

Den franske midtbanespiller betragtes som en af Ligue 1’s bedste spillere lige nu og kommer til at spille en væsentlig rolle for PSG i den kommende sæson.

49. MARCELO (LB 86)

Venstrebacken fra Brasilien var sidste år på FIFA Team of the Year og fortjener helt klart sin høje TOT som et af spillets bedste venstrebacker.

48. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG (ST 86)

Aubameyang har 96 i hurtighed og 84 i skud, hvilket formentlig kommer til gøre ham til en af de mest populære spillere i FIFA Ultimate.

47. DIMITRI PAYET (LM 86)

En fantastisk sæson for West Ham United og en endnu bedre EM-slutrunde for Frankrig har virkelig fået Payets TOT til at eksplodere i det nye FIFA-spil. 86 har venstrekanten fået.

46. ARJEN ROBBEN (RM 87)

Med et fald fra 90 til 87 fra FIFA 16 til FIFA 17, har Arjen Robben ikke haft nogen god sæson for de tyske mestre Bayern München. Hans hurtighed er 86, mens hans venstreben skyder med 90. Dette giver ham nok også en vis popularitet i FIFA Ultimate.

45. JAMES RODRÍGUEZ (CAM 87)

På trods af en lidt skuffende sæson for kongeklubben, Real MAdrid, beholder den offensive midtbanespiller sin rating på 87. Rodriguez er en af de spillere, der måske kommer til at skifte klub, inden spillet kommer på gaden om en lille måned.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 30: James Rodriguez of Real Madrid CF looks on during the Real Madrid CF vs Real Sociedad as part of the Liga BBVA 2015-2016 at the Estadio Santiago Bernabeu on December 30, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side