Inter-stjerne rygtes væk fra den italienske storklub, og mod Premier League-storklubben Tottenham. Interessen skulle være stor, men hvor vi kommer til at se kroaten må tiden vise.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Tottenham, skulle ifølge engelsk medie have Inter-stjerne i kikkerten. Der er tale om den kroatiske midtbanespiller, Marcelo Brozovic. Den 25-årige kroatiske fodboldspiller havde en solid VM-slutrunde med landsholdet i Rusland.

(Photo by Marco Luzzani – Inter/Inter via Getty Images)

Det kroatiske landshold nåede til VM-slutrunden, hvor de dog tabte til det franske landshold. Marcelo Brozovic spillede solidt sammen med Inter Milan-truppen, da de spillede Champions League-kamp mod Tottenham hjemme på eget græs.

Inter Milan vandt 2-1 over det engelske storhold. Det var danske Christian Eriksen som scorede Tottenham-målet, i deres nederlag til Serie A-storklubben. Marcelo Brozovic har nogle færdigheder som bestemt kan bruges hos Premier League-storklubben.

Brozovic er solid til at gå ned og hente bolden fra forsvaret, og derefter fordele det. Samtidig med at den kroatiske midtbanespiller også er god, til at lave den sidste afgørende aflevering. Hvilket er en god egenskab for alle på fodboldbanen.

Marcelo Brozovic er ifølge Transfermark værdisat til omkring 265.000.000 kroner. Dog kan prisen på den kroatiske landsholdsspiller stige, såfremt at der er flere storklubber som også viser interesse i den solide midtbanespiller.

Hvad er det mest optimale valg for kroaten?

Dog er der tvivl om hvor vidt Marcelo Brozovic egentlig vil væk, fra den italienske storklub. Han er nemlig fast mand, og får meget spilletid. Det tyder også på at Inter er kommet tilbage i toppen af italiensk fodbold, og derfor skal Brozovic formentlig overveje sit valg.

Såfremt han skifter til Premier League-storklubben, bliver han formentlig ikke fast mand med det samme. Der skal han nok kæmpe for at komme med på holdet, og det har han allerede gjort hos Inter, og etableret sig som en af deres stjerner.

Læs også: Spændende: Man United jagter fortsat Ajax-stjerne