Barcelona har angiveligt hentet det nu tidligere Eibar-talent, Christian Rivera, som ankommer til klubben på en lejeaftale indtil slutningen af sæsonen.

Foto: FC Barcelona

Barcelona har efter sigende hentet nye forstærkninger hos Eibar, hvor den unge Christian Rivera kommer fra. Han ankommer til Cataloniens hovedstad på en lejeaftale.

Den defensive midtbanegeneral skal i første omgang spille på Barcelonas B-mandskab, der gør sig i Segunda Division, som er Spaniens næstbedste række.

Blaugrana har fået indskrevet en kontrakt i lejeaftalen, der kan gøre aftalen permanent.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne

Christian Rivera har været vidt omkring i sin relativt korte karriere. Han er en del af Sporting Gijons ungdomsakademi, og herfra røg han videre til Real Ovieda, før han altså skiftede til Eibar.

Hos Eibar har Rivera formået at etablere sig selv som en del af førsteholdet i hans første sæson i klubben.

Det er dog ikke blevet til så mange spilminutter for den 20-årige i denne sæson, men det skyldes hovedsageligt, at han har siddet ude med en knæskade, han pådrog sig i november måned. Det er dog alligevel blevet til 7 optrædener i La Liga i denne sæson.

Barcelonas eget akademi, La Masia, har et fantastisk omdømme, og regnes som et af de bedste akademier i fodboldverdenen. Nylige afgange på Barcelonas B-mandskab har dog gjort, at holdet mangler en del talenter, foruden det faktum, at en del unge spillere også er blevet lejet ud til andre klubber for at opnå erfaring. Dette har naturligvis indflydelse på klubbens placering i Segunda Division.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

I øjeblikket er klubben blot placeret på en 19. plads i tabellen. Et af disse største problemer i denne sæson har været defensiven. Christian Rivera har dog allerede bevist sit værd i Spaniens bedste række, og hilses derfor mere end velkommen.

Mens Rivera forventes at skulle spille for Barcelona B under hans lejeophold, kan gode præstationer gøre, at Barcelona aktiverer optionen i kontrakten. Faktisk kigger den catalanske klub i øjeblikket efter flere spillere, som kan overtage Sergio Busquets’ plads, når han engang stopper.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub