De sidste par dage har den spanske avis AS bragt flere rystende afsløringer om Real Madrid og klubpræsidenten Florentino Perez. Afsløringerne kommer fra målmandslegenden Iker Casillas’ agent Santos Márquez, som først beskyldte kongeklubben for tvinge Casillas ud, selvom han ingen ønsker havde om at forlade klubben, for derefter at fortælle medierne, at Perez ikke kan lide sorte og har solgt spillere af den grund. Nu er det tid til den tredje afsløring inden for få dage. Ifølge agenten har Perez nemlig flere ynglingsspillere i klubben, som han gør alt for at få til at spille så meget som muligt.

Læs også: Juventus tæt på et Tysklands største talenter

Bale og Benzema

Perez giver eftersigende Bale og Benzema særbehandling og lægger pres på de respektive trænere for at de skal vælge netop de to spillere til start 11’eren.

“Truppen ved hvem Perez ynglinge er og det gør træneren også, “ siger Márquez til AS.

“Det eneste udestående han havde med Ancelotti (tidligere Real Madrid-manager, red.) var omkring Bale. Han (Perez, red.) tror at Bale er den bedste i verden.”

Derudover fortæller Márquez til samme medie, at den spanske præsident heller ikke kan finde ud af at tage sig af Cristiano Ronaldo.

Læs også: Mangler din klub en verdensklasseangriber? Disse angribere er til rådighed og kan skifte denne sommer

“Han ved ikke hvordan han skal håndtere Ballon d’Or-vinderen (Cristiano Ronaldo, red.), som han allerede har i truppen. Bale skal altid vælges frem for Ronaldo.

En anden yngling er franskmanden Karim Benzema, som igennem flere år har været grund til afgangen af angribere.

“En anden (yngling, red.) er Karim Benzema. Han blev valgt i stedet for Gonzalo Higuain og Angel Di Maria, som alle blev solgt. Ingen af dem er så dårlige.”