Målmanden for The Super Eagles – altså Nigeria – blev diagnosticeret med kræft. Dermed misser han VM. Sygdommen har holdt ham ude af stand til at spille fodbold lige siden sidste år.

BRENTFORD, ENGLAND – MARCH 14: David Edwards, Danny Batth and Carl Ikeme of Wolves celebrate on the final whistle after the Sky Bet Championship match between Brentford and Wolverhampton Wanderers at Griffin Park on March 14, 2017 in Brentford, England. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Carl Ikeme har udtrykt hans skuffelse over at gå glip af VM i 2018, efter sygdom har tvunget ham ud på sidelinjen for en stund.

LÆS OGSÅ: Tragisk: Fodboldspiller dræbt af skud i Colombia

Målmanden som til daglig spiller for Wolverhampton Wanderers spillede sidste gang i marts 2017. I netop samme måned blev han diagnosticeret med kræft.

LÆS OGSÅ: Chok: Klopp vil hente to Barca-stjerner til Anfield

‘Ørnene’ møder Kroatien, Island og Argentina i VM-gruppespillet

The Super Eagles kvalificerede sig til VM på trods af, at den 31-årige målmand ikke var med. I deres gruppespil – gruppe D – skal de møde Kroatien i åbningskampen den 16. juni, og sidenhen tager de imod Island og Argentina.

LÆS OGSÅ: José Mourinho spottet i Østrig – kigger på denne spiller

– At sige, at jeg er ked af det (at misse VM) ville være en underdrivelse. Men jeg gerne vil takke alle i Nigeria for deres bønner, kærlighed og beskeder, skriver Ikeme på Twitter.

LÆS OGSÅ: Vanvittig teori: Derfor blev Salah skadet

– Jeg kan ikke forklare, hvor meget det betyder for mig. Jeg vil også gerne ønske mine holdkammerater, trænere og det nigerianske fodboldforbund held og lykke for den sommer, der venter forude.

Herunder kan du læse, hvad Carl Ikeme, målmanden fra Wolverhamptons Wanderers, skrev tidligere på dagen.

På trods af, at Ikeme i den grad er skuffet over at gå glip af så stor en slutrunde, så kan han glæde sig over, at hans klub, Wolves, rykkede direkte op i Premier League, hvor de skal spille i mindst én sæson.