Den 20-årige Manchester City-spiller Enes Ünal rygtes efter et skuffende skifte til Premier League, væk fra Manchester og mod den spanske klub Villarreal.

Af Lasse D. Drescher

Den 20-årige tyrkiske angriber Enes Ünal rygtes mod den spanske storklub Villarreal, ifølge det velkendte medie Goal. Den tyrkiske angriber har ikke for alvor vist sit høje nivea, understreger mediet.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Den tyrkiske angriber blev tilbage i 2015 hentet til Premier League-storklubben Manchester City. Klubben Enes Ünal kom fra, var den tyrkiske klub Bursaspor. Siden da har Ünal været udlejet til flere klubber.

Tyrkiske Enes Ünal har været udlejet til belgiske Genk, og de to hollandske klubber NAC Breda og FC Twente. Ünal viste i sidste sæson solide fremskridt, hos den hollandske klub FC Twente.

I 32 kampe for det hollandske mandskab, formåede den 20-årige tyrker at sende 18 afslutninger ind i netmaskerne. Det er en nydelig statistik, for en angriber i den alder skriver Goal.

Skifter den unge tyrker til den spanske storklub?

Det engelske medie skriver at det forventes at Villarreal har budt omkring 115.000.000 kroner, på den 20-årige Enes Ünal. Manchester City er ifølge Goal tæt på, at acceptere buddet fra Villarreal.

Det er formentlig fordi Manchester City har indset, at de ikke selv for alvor får brug, for den unge tyrker. Derfor er det klogere at få solgt Ünal, imens den unge angriber stadig er en udemærket pengesum værd.

Siden skiftet fra Bursaspor til Manchester City, har Enes Ünal ikke fået en eneste optræden hos Manchester Citys førstehold. Det tyder lidt på at Manchester City har købt et daværende talent til Etihad, uden egentlig at have brug for den unge tyrker.

Læs også: Officielt: Hertha-stjerne skriver kontrakt med Bundesliga-konkurrent