Manchester United-spilleren Marouane Fellaini rygtes ifølge italiensk medie væk fra Old Trafford, og mod Serie A-storklubben AS Roma.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige belgiske Manchester United-spiller Marouane Fellainis fremtid er stadig tvivlsom. Der er ifølge det italienske medie Calciomercato, stor interesse fra Serie A-storklubben AS Roma i den belgiske midtbanespiller.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Marouane Fellaini har afslået tilbuddet om en forlængelse af kontrakten, fra Manchester United. Derfor forventes det at Manchester United bør forsøge at sælge den store belgier. Da de formentlig gerne vil sikre sig de penge de kan, på et eventuelt salg.

Serie A-storklubben AS Roma har ifølge mediet haft Fellaini i tankerne, i en længere periode. Nu hvor Fellaini så ikke får meget spilletid, og han ikke vil forlænge kontrakten er det oplagt for AS Roma at vise større interesse.

Calciomercato forventer at der sker noget med den 30-årige Marouanne Fellaini, i løbet af januars transfervindue. Det forventes at Marouane Fellaini enten underskriver en forlængelse, ellers bliver han solgt.

AS Roma kan dog møde hård konkurrence i jagten på Manchester United-spilleren, fra Serie A-konkurrenten Juventus. Dog meldes det at Juventus ikke har interesse i at betale mange penge for Marouane Fellaini.

Da Juventus formentlig kun har interesse i Fellaini, hvis de kan sikre sig belgieren på en fri transfer. Så derfor er det primært AS Roma som viser stor interesse, i den belgiske Manchester United-spiller.

Skiftet har ikke været en succes

Marouane Fellaini skiftede tilbage i 2013 væk fra Everton hvor Fellaini var en af de helt store stjerner. Turen gik så til Manchester United hvor Fellaini ikke har formået, at tilspille sig en fast plads i startopstillingen.

Efter ankomsten af Mourinho har portugiseren blot brugt Fellaini som en indskifter i slutningen af kampene. Derfor er det forståeligt at Fellaini gerne vil væk, når han kun bliver brugt som en reserve.

Læs også: Bordeux-talent er eftertragtet hos Premier League-storklub