Fem pladser i Årets Hold 2017 kåret af UEFA besiddes af Real Madrid-spillere, mens Lionel Messi er den eneste Barcelona-spiller repræsenteret på holdet.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

En afstemning på det europæiske fodboldforbund UEFAs hjemmeside, hvor stemmedeltagelsen i øvrigt var rekordhøj, har bestemt, hvordan Årets Hold 2017 skal se ud.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

Fem Real Madrid-spillere er inkluderet på holdet. Sergio Ramos, Luka Modric, Toni Kroos, Marcelo og Cristiano Ronaldo var de fem spillere, der skulle forsvare de dobbelte forsvarende UEFA Champions League-vindere, som møder PSG i 1/8-finalerne i turneringen i næste måned.

Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Dani Alves, Kevin de Bruyne, Eden Hazard og Lionel Messi er de resterende spillere, som danner rammen om holdet.

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub

Forbavsende nok fik Sergio Ramos flest stemmer i hele verden, mens Marcelo og Lionel Messi konkurrerede om de andre pladser i slutspurten, og endte på henholdsvis en anden- og en tredjeplads.

Facts om Årets Hold 2017:

  • Gianluigi Buffon er den ældste spiller, der nogensinde er blevet valgt til ’Årets Hold’.
  • Dani Alves er tre gange blevet valgt til ’Årets Hold’. Alle tre gange har været med et forskelligt klublogo på trøjen. Foruden PSG har han nemlig også været på ’Årets Hold’, mens han spillede for Sevilla og Barcelona.
  • Sergio Ramos er blevet valgt syv gange til startopstillingen. Det er flest gange af alle centerforsvarere i historien. Bravo.
  • Kevin de Bruyne er den første Manchester City-spiller i historien til at optræde på ’Årets Hold’.
  • Cristiano Ronaldo er den spiller, som flest gange er blevet valgt til ’Årets Hold’. Hele 12 gange er portugiseren blevet udråbt som en af de spillere, der har gjort sig fortjent til en plads i startopstillingen.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne