Luis Suarez laver stadig masser af mål, men allerede nu er FC Barcelona begyndt at kigge sig om efter en afløser for angriberen, der for fire år siden blev hentet til Spanien fra Liverpool.

Af Anders Lang Jensen

Luis Suarez løber

 

Den uruguyanske angriber har i denne sæson scoret syv gange i de 10 ligakampe, han har spillet, men i stedet for at blive fanget på hælene, hvis angriberen stopper med at levere, har Barcelona tegnet en liste op med mulige afløsere.

Den catalanske sportsavis Mundo Deportivo melder nu, at FC Barcelona har lavet en liste med navne, der kan være emner fremadrettet. Listen toppes af det, der allerede nu er store angribernavne, og så er der også flere talenter på, der kan ende med at udvikle sig til store navne.

VANVID: Dansk klub var millimeter fra PSG-stortalent denne sommer!

Kane Spurs

Listen toppes, ikke overraskende, af Tottenhams engelske stjerne Harry Kane. Så er spørgsmålet bare, om Tottenham vil slippe den 25-årige angriber. Angiveligt kræver Spurs en pris på 200 millioner euro, hvilket svarer til 1,5 milliarder kroner og Kane har underskrevet en 6-årig forlængelse.

Af billigere kandidater, der samtidig har udviklingspotentiale, nævnes den 22-årige tysker Timo Werner fra RB Leipzig, og så nævnes den 21-årige dansker Kasper Dolberg fra Ajax.

NEJ NEJ: Laudrup afviser trænerjob i CL-kongeklub!

 

Dolberg havde en fantastisk første sæson som seniorspiller i Ajax, men sidste år var han plaget af skader. Denne sæson er han så tilbage på sporet og har vundet sin plads i angrebet tilbage og tilmed scoret nogle mål.

Både Werner og Dolberg har dog ifølge Mundo Deportivo ikke helt udviklet sig som håbet, og derfor er det nok ikke spillere, der på kort sigt er tiltænkt som erstatninger for Luis Suarez. I stedet er det Harry Kane, der er drømmekandidaten, mens Inters Mauro Icardi også er en spiller, der er højt på ønskelisten.

Pogba om storklub: Det er mit hjem!