#4 – Jack Butland, Stoke

Jack Butland

Jordan Pickford anses muligvis som den mest lovende engelske målmand på grund af sine præstationer ved VM i Rusland, men Jack Butland er en anden englænder, som kan give kamp til stregen, når det angår målmandspositionen hos The Three Lions.

Den 25-årige målmand har bevist, at han er talentfuld. Det gjorde han i sidste sæson for Stoke City i Premier League.

Her reddede han 135 skud, og det var flest redninger af alle målmænd i ligaen. Ydermere holdt han buret rent seks gange.

Stoke City rykkede ned fra det fine selskab i sidste sæson, og derfor er ambitiøse Butland også på udkig efter en ny klub.

#3 – Alisson Becker, AS Roma

Han er muligvis den mest efterspurgte i hele Europa i dette transfervindue, og Alisson mangler bestemt ikke tilbud fra klubber.

Brasilianeren spillede en vigtig rolle i Romas vej til semifinalen i Champions League i sidste sæson, og det tiltrak interesse fra flere, større klubber.

20 rene bure står Alisson noteret for i 45 optrædener i sidste sæson.

#2 – Kasper Schmeichel, Leicester

Med hans fremragende præstationer for det danske landshold under VM i Rusland, blev Kasper Schmeichel en særdeles eftertragtet herre på det verdensomspændene transfervindue.

Danmarks nummer et lukkede kun to mål ind – og reddede tre straffespark i kampen mod Kroatien. Det kastede naturligvis roser af sig i det brede udland, og måske er Leicester blevet for lille en klub til den 26-årige målmand med det så velkendte efternavn.

#1 – Petr Cech, Arsenal

I lyset af rygterne om Thibaut Courtois skifte væk fra Chelsea, er tjekkiske Petr Cech blevet udråbt som en af de mulige erstatninger. Det til stor overraskelse for de fleste mennesker.

Ifølge engelske kilder, så er Chelsea interesserede i et gensyn med Cech. Ærlig talt, så kunne vi faktisk godt se det ske. Af to grunde. Bernd Lenos ankomst til Emirates, og tjekkens målmandspræstationer, som var under par i sidste sæson.

Klubben, hvor han spillede over 300 kampe i Premier League, og som gav ham gennembruddet, virker som den perfekte genforening for begge parter.