Louis van Gaal. [Getty Images]

Louis van Gaal. [Getty Images]

Manchester United-manager, Louis van Gaal, siger i et interview med Sky Sports, at han ikke er personen at skyde skylden på, og at hans spillere ikke kan håndtere presset.

Louis van Gaal påstår, at det ikke er hans skyld at Manchester United bukker under for presset efter en række kampe uden sejre.

United bukkede under for presset i dag mod Stoke City, da Bojan Krkic og Marko Arnautovic gav Louis van Gaals mandskab det fjerde nederlag i træk.

Det er nu også den syvende kamp uden en sejr i alle turneringer for United, som er ni point bagud nummer 1 i Premier League.

Van Gaal er under stort pres, og der er fra alle sider stor spekulationer om hans fremtid på Old Trafford, og adskillige kilder beretter om at van Gaal måske selv forlader klubben efter 2-0 nederlaget på Britannia Stadium.

I et interview med Sky Sports udtaler van Gaal:

“Selvfølgelig gør jeg mit ypperste for at finde løsningerne på at håndtere det store pres. Men i sidste ende, er det op til spillerne selv.”

Van Gaals beslutning om at lade Wayne Rooney starte på bænken gav ikke efter, og Stoke sad på det meste af spillet i første halvleg, i en kamp der endte 2-0.

Wayne Rooney blev skiftet ind efter pausen, og efter kampen blev van Gaal spurgt om hvorfor han havde valgt at bænke sin kamp:

“Det er altid svært at bænke sin kaptajn. Han reagerede professionelt, og jeg har allerede på adskillige pressemøder fortalt at Rooney har et stort job at gøre både på banen, men også udenfor.”

Læs også: Klopp: Derfor blev jeg træner