Af Anders Lang Jensen

Franske Paul Pogba har siden sit enorme skifte fra italienske Juventus til engelske Manchester United i 2016 haft det svært. Old Trafford har store forventninger til midtbanestjernen, men om de er blevet indfriet, er det store spørgsmål.

Paul Pogba spiller for Frankrig

Rygterne, omkring den for tiden VM-aktuelle franske landsholdsprofil, er taget til. Angiveligt er manager Jose Mourinho ikke afvisende overfor at sælge hans franske stjerne, hvis The Red Devils i stedet sikrer sig en ny stjerne til midtbanen på Old Trafford.

Netop dét kan den karismatiske manager måske få fingrene i ved en direkte byttehandel. Trods den konstante kritik af Paul Pogba er der dog stadig interesse for den fysisk stærke midtbanemand. Franske Paris Saint-Germain står klar med et stort bud i jagten på Pogba.

Paul Pogba

Sensationel byttehandel

Ifølge en række engelske aviser, heriblandt The Sun, planlægger de franske giganter et bud på Pogba denne sommer. For at lokke United til sådan en aftale vil man sende den italienske midtbaneprofil Marco Verratti i bytte.

Udover den italienske tekniker vil franskmændene også smide en pose penge af sted mod United for at åbne endnu mere op for en sensationel byttehandel. Tidligere er netop Marco Verratti blevet sat i forbindelse med United, hvor Mourinho skulle se italieneren som en drømmespiller.

Tilfredshed fra begge parter

Begge parter vil derfor stå tilfredse efter en eventuel byttehandel. Pogba er udskældt blandt tilhængerne af Manchester United, og manager Mourinho skulle længe have beundret Verratti og set ham som en erstatning for Pogba, skulle man sælge den tidligere Juventus-profil.

Manchester United har allerede sikret sig nye kræfter til den centrale midtbane, da man har hentet brasilianske Fred i ukrainske FC Shakhtar Donetsk for omkring en halv milliard danske kroner.