Af Anders Lang Jensen

Den belgiske stjerne hos Chelsea Eden Hazard bliver på rygtebørsen meldt utilfreds med London-klubben, og et sommerskifte væk fra Stamford Bridge kan være under opsejling.

Den offensive verdensstjerne afventer ifølge flere medier situationen i Chelsea henover sommeren. Ryger manager Antonio Conte på porten, som ventet, og hvilke nye spillere bliver hentet til klubben. Hazard vil have verdensstjerner til Chelsea.

Interesse fra spanske Real Madrid ligger og lurer i baggrunden, og den spanske gigantklub kan ende med et stort sommerbud på den utilfreds belgier. Men nu er der opstået interesse andetsteds fra. De netop kårede engelske mestre fra Manchester City pønser på en sensationel handel.

Hvis Eden Hazard ønsker at forlade Chelsea i det kommende transfervindue, er Pep Guardiola og Manchester City klar til at smide alt efter en handel, der skal sende Chelsea-stjernen til Etihad Stadium, hvor guldfesten for alvor har været de seneste uger.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!

Chelsea fejlede grumt i jagten på en top 4-placering, og derfor står der ikke det eftertragtede Champions League-gruppespil på menuen i næste sæson. Derfor skal der ændres markant på managerposten og i spillertruppen, hvis den belgiske klassespiller forbliver Chelsea-mand.

Penge er intet problem hos Pep Guardiola og Manchester City, der dermed er klar til at smide i omegnen af 100 millioner engelske pund altså lige i underkanten af en milliard danske kroner. Derudover vil klubben sagtens kunne acceptere høje lønkrav fra belgierens side i en eventuel kontraktforhandling.

Frem mod næste sæson skal oprustningen af denne sæsons suveræne mestre fra Manchester City fortsætte, og på transferfronten kan pengene stadig smides efter store og dyre stjerner. Næste store mål for Pep Guardiola er at gå hele vejen i Champions League, og det kræver en bred trup og flere stjerner.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen