Arsenal har indtil videre ikke været specielt aktive i dette transfervindue. Man har hentet nogle unge talenter og ikke mindst Petr Cech. Det er også blevet til nogle afgange primært i form af lån, men også salg af spillere heriblandt, Lukas Podolski. 1880208

Der går mange rygter omkring Arsenal, som i de seneste transfervinduer har vist, at de kan være med i kampen om de helt store spillere. Det kan være svært af finde rundt i alle rygterne og de mange spekulationer omkring hvilke spillere Arsenal vil hente denne sommer.

Nu er der dog kommet lidt ekstra liv i rygterne efter en Arsenal fan påstår, at han har overhørt en samtale på et hotel i Singapore. Samtalen skulle eftersigende være mellem manageren, Arsene Wenger og flere fra Arsenals ledelse, heriblandt direktøren, Ivan Gazidis.

Afslører samtalen hvilke spillere Arsenal vil gå efter?

Den fan, som skulle have overhørt samtalen sad ifølge ham selv ét bord fra det sted, hvor Arsene Wenger og de andre fra Arsenal ledelsen sad og diskuterede forskellige ting omkring klubben.

Vi har på Fodboldspilleren.dk fået eksklusiv adgang til hvad der blev sagt ved samtalen.

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 17.41.08

 

Samtalen viser, at Wenger og ledelsen snakker om de forskellige spillere og blandt andet diskuterer deres form og hvilke unge spillere, der eventuelt skal lejes ud til en anden klub i næste sæson.

Mest interessant er det dog, at Wenger spørger Gazidis om en spiller kaldet “Alex”. Det kunne meget vel være Alexandre Lacazette det drejer sig om. Udover “Alex” så skulle der også være en anden spiller, som man ifølge Gazidis allerede tidligere har haft en aftale med.

Hvis man imødekommer kravene så skulle denne spiller være mulig at hente, men det bliver ikke nemt. Gazidis slutter af med at sige, at der fortsat er god tid til at hente spillere i vinduet.

Du kan læse resten af “referatet” af samtalen herunder:

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 17.40.57