Zinedine Zidane blev endnu engang adspurgt om Cristiano Ronaldos manglende evner til at score mål i Real Madrids 3-0 sejr over Las Palmas i weekenden.

(Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Cristiano Ronaldo lavede ellers et lækkert oplæg til Isco i søndagens kamp, men det var Marco Asensio og Casemiro, som scorede de to andre mål.

Det betyder, at portugiseren nu har spillet tre La Liga-kampe i træk uden at finde vej til netmaskerne – og han har kun scoret et mål i hele sæsonen.

Ronaldo har dog forsøgt og forsøgt på at opnå flere mål, og han var meget uheldig i kampen mod Las Palmas, hvor hans ene forsøg snittede stolpen.

Zidane indrømmede i en pressekonference efter kampen, at han ikke vidste, hvor mange mål Ronaldo havde scoret, men forsikrede omverdenen om, at de nok skulle komme.

Se bare her: Sådan får du Lionel Messi i FIFA 18 helt GRATIS

– Vi taler om Benzema og Cristiano, og det er sandt, at jeg ikke ved, hvor mange mål de har scoret, fortalte franskmanden på pressemødet, og fortsatte.

– De er de første, der bliver ulykkelige over de manglende mål, men den vigtigste ting er deres indsats. Det er vi nødt til at berolige dem om.

– I (medierne, red.) tænker altid negativt, og jeg tænker positivt. Cristiano lagde op til Iscos mål, og det er jeg meget tilfreds med.

Presset er ved at hobe sig op for Cristiano Ronaldo. Hans ærkerival, Lionel Messi, rykker nemlig længere og længere væk på topscorerlisten i La Liga.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Messi fører topscorerlisten i Spanien med 12 mål, og nu er der kommet en vild statistik frem om de to spillere (Messi og Ronaldo, red.).

Med 12 ligamål og 69 skud på mål i denne sæson, forvandler Messi 17,39% af sine skud til mål. Hvorimod Ronaldo har forvandlet 48 skud til et mål, og det giver en rate på 2,08%.

Ronaldo har den værste skud-til-mål statistik i Europas fem bedste ligaer. Det kræver, at Messi skal brænde de næste 507 skud i La Liga for at udligne den elendige statistik. 507.