Arsenal er notorisk kendt for at sælge deres største profiler til rivalerne fra de andre engelske klubber. Det er dog blevet nye tider i London-klubben, hvor Arsenal nu menes at have mere end 2 milliarder kroner i banken, som kan blive brændt af på nyindkøb. Arsenals forhenværende begrænsninger på transfermarkedet var et resultat af, at de fik nyt stadion i 2006 ved navn Emirates Stadium.

Læs også: Man Utd pønser på vanvittigt Cristiano Ronaldo bud

Dailymail skriver, at Arsenals direktør Lord Harris afslører, at Arsene Wenger har de fornødne midler til at købe enhver spiller bortset fra Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Lord Harris opildner endvidere Arsene Wenger til at slå transferrekorden ved at købe en ny verdensstjerne til angrebet.

Wenger på udkig efter verdensstjerner

Ifølge Dailymail udtaler Lord Harris dette om Arsenals enorme bankkonto:

– Penge var der ikke mange af, da vi flyttede til Emirates, men nu er der mange flere. Vi kunne gå ud på transfermarkedet og højst sandsynligt have råd til alle spillere i verden bortset fra nogle få, som ikke kan købes for nogen pris. Ifølge kontoen er der over 200 millioner pund i banken. Man kunne sige til Arsene, at vi ikke har nogle penge, og han ville ikke bekymre sig. Eller man kunne give ham 100 millioner pund, og han ville højst sandsynligt ikke bruge dem.

Læs også: Er Uniteds nyindkøb Darmian og Schneiderlin virkelig så gode?

– I øjeblikket har vi ikke planer om at hente nogle, vedmindre vi finder en rigtig superstjerne ligesom Mesut Ozil eller Alexis Sanchez. Han kigger efter sådan nogle, men der er ikke mange tilgængelige. Vi bakker op om, at han slår klubbens transferrekord. Hvis han vil have en spiller, kan han få ham. Bortset fra Messi og Ronaldo kan han få alle spillere. Han vil højst sandsynligt være nødsaget til at slå klubrekorden, hvis han skal købe den spiller, som han helst vil have.

Hvem skal i den historisk stærke Arsenal trøje? Deltag i debatten på facebook.