Af Anders Lang Jensen

Liverpool har endnu ikke fundet en erstatning for Philipe Coutinho, der blev solgt til Barcelona i januars transfervinude for et kæmpemæssigt milliardbeløb, som transfersummen reelt endte med at løbe op i.

Jagten på en erstatning som et offensivt bindeled kører stadig på Anfield. En lang række navne er sat i forbindelse med Anfield-klubben. Nu har Liverpool angiveligt øget deres interesse for den 25-årige West Ham-spiller Manuel Lanzini, melder det engelske medie The Mirror.

Trods flere småskader har Lanzini scoret fem mål og lavet seks assist i denne sæson. London-klubben har været et skuffende bekendtskab i den engelske Premier League i denne sæson, og med interesse fra markant større adresser kan West Ham blive tvunget til salg af stjernen.

Lanzini, der scorede mod Liverpool tidligere på sæsonen, er selv interesseret i at skifte til Liverpool hvis klubberne kan få en aftale i hus – Liverpool skal dog grave dybt i lommerne for at hente den argentinske landsholdsspiller, rapporterer The Mirror.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!

Transferbudgettet er dog frem mod sommerens snarlige transfervindue i Liverpool gearet til større millionbeløb som investering i truppen. Jurgen Klopps tropper jagter mesterskabet frem mod næste sæson, hvor holdet på Anfield som minimum skal udfordre mere om titlen.

Udover Liverpool har Tottenham også været meldt lune på den argentinske offensivspiller. Liverpool står dog med markant bedre kort på hånden, eftersom West Ham er rivaler til Tottenham og båndet mellem de to klubber er ikke just prangende.

Ender det derfor med et salg af Lanzini, kan det meget vel ende med et skifte til Anfield. Ejerne og selve klubben West Ham vil med stor sandsynlighed hellere sælge til Liverpool end Tottenham.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen