Der er i dag blevet printet og solgt en trøje hos en Adidas-forretning på Oxford Street, med Alexis Sanchez på ryggen. Det har dog ikke været en Arsenal-trøje, men en Manchester United-trøje.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver at Alexis Sanchez er tæt på et skifte til Manchester United. Alt tyder i disse dage på at den 29-årige Arsenal-stjerne skriver under med Manchester United, og derfor forlader Emirates Stadium.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

En vigtig ting at nævne er dog at handlen på ingen måde er afsluttet endnu, så der kan stadig komme noget i vejen. Det ændrer dog ikke på at der i dag er blevet printet en Manchester United-trøje med Alexis Sanchez på ryggen.

Det skete i en Adidas forretning, som befinder sig på Oxford Street. Der blev soglt og printet en rød Manchester United-trøje, med Alexis Sanchez trykket på. Nummeret som også er printet på trøjen er det velkendte nummer hos Manchester United, nemlig nummer syv.

Syvtallet hos Manchester United har været meget ikonisk. Det er tidligere blevet båret af spillere som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona og Cristiano Ronaldo. Men der er flere som mener at Alexis Sanchez vil overtage det ikoniske nummer, hos De Røde Djævle.

Enten ender det godt, eller også sidder fanen med en mindre heldig trøje

Mirror skriver samtidig at de godt forstår at Manchester United-fanen vælger at tro, på at skiftet bliver en realitet. Eftersom at det hele peger mod at skiftet bliver en realitet, men det er ikke en afsluttet handel så det kan nå at gå i den anden retning.

Dog kan det også være at Manchester United-fanen kommer til at sidde med en trøje, som bliver temmelig ubruelig, såfremt at Manchester United ikke sikre sig Alexis Sanchez.

Læs også: Medie: Sanchez skriver under med Premier League-gigant i den nærmeste fremtid