Manchester United har haft en udemærket sæson i Premier League, ihvertfald hvis man kigger på deres nuværende placering og antal point. Spillet har på ingen måde været prangende, men klubben har alligevel formået, at placere sig solidt på en af de fire eftertragtede Champions League pladser.

Manchester United og manager Louis van Gaal har en klar ambition om, at Manchester United igen skal være med i kampen om det engelske mesterskab. Klubben skal tilbage til tidligere tiders storhed og hvis det skal lykkes, så kræver det en del forstærkninger, særligt til den defensive del af holdet.

Sådan kan Manchester United stille op i næste sæson

Herover kan du altså se, hvordan Manchester United måske kan stille op i næste sæson. Hvis klubben får hentet de spillere den er blevet kædet sammen med, så ligner det, at man får et hold, der kan kæmpe med om mesterskabet. Manchester United har endnu engang fået stillet mange millioner til rådighed og hver krone skal bruges, samtidigt med at spillere som, Radamel Falcao og Robin van Persie forventes at forlade klubben. Der er stadigvæk lidt tvivl omkring David De Gea, som muligvis også kan være på vej til Real Madrid.

Skal bruge over 1,5 milliarder på forstærkninger

Borussia Dortmund v Juventus - UEFA Champions League Round of 16

Mats Hummels og Alvaro Morata kan spille for Manchester United i næste sæson.

Det er primært den defensive del af holdet der skal forstærkes. Her forventes det, at United henter Mats Hummels, Nicolas Otamendi og Nathaniel Clyne for cirka 800 millioner kroner. Skulle det ske, at både Radamel Falcao og Robin van Persie forlader klubben, så ventes det også, at klubben vil hente en ny angriber. Her vil formentlig kigge i retning af spillere som, Edinson Cavani, Gonzalo Higuain, Alvaro Morata og Paulo Dybala. Dette afhænger også af om man vælger, at sælge ‘Chicharito’ permanent til Real Madrid.

Skulle David De Gea forlade klubben, så skal man naturligvis også have en ny målmand. Her har flere store navne også været nævnt, men favoritterne er i øjeblikket, Petr Cech, Bernd Leno og Jan Oblak.