Af Anders Lang Jensen

I aften fløjtes mesterskabsspillets sidste spillerunde i gang. FC Midtjylland og Brøndby kæmper om guldet i den danske Superliga, hvor jyderne må ses som kæmpestore favoritter efter vestegnsklubbens store koks rent pointmæssigt den seneste uges tid.

Selvom guldet måske ikke kommer til Brøndby i denne omgang, kan det udsolgte Brøndby Stadion i aften meget vel få en glædelig nyhed. Ifølge kilder præsenterer de blågule en ny stor profil fra Tyskland.

Buddet accepteret: Gareth Bale skifter til Premier League-storklub!

Det skulle være en guldsigning, men nu kan det ende med at blive en sølvsigning. Dominik Kaiser bliver formentlig præsenteret i Brøndby i forbindelse med aftenens kampen mod AaB.

Den anerkendte journalist, Søren Sorgenfri, har skrevet på Twitter, at Brøndby arbejder på tidlige spillertilgange, og da en bruger skriver, at han har hørt, at klubben mandag præsenteret Dominik Kaiser, kommer svaret prompte fra transferjournalisten.

– Ja, det er også, hvad jeg hører.

Den tyske midtbaneprofil skifter væk fra Bundesliga-klubben Leipzig ved kontraktudløb denne sommer. Lige siden Alexander Zornigers ankomt for to år siden har træneren givet udtryk for et stort ønske om at tilknytte Kaiser til sin trup.

Nu kan der i forbindelse med den sidste spillerunde været store nyheder til træneren og resten af Brøndby. Derudover skulle en bruger som er fan af vestegnsklubben angiveligt have befundet sig i Københavns Lufthavn i går morges, hvor han har set Dominik Kaiser i lufthavnen og skrevet på twitter.

Se Twitter-korrespondencen her.

KATASTROFALT: Liverpool-stjerner faster under Champions League-finalen