Af Anders Lang Jensen

Jurgen Klopp måtte se sine Liverpool-drenge smide en 2-1-føring hjemme mod Tottenham i den seneste Premier League-kamp mellem klubberne. Kane scorede på straffe til sidst og opgøret ende 2-2.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Der var omdiskuterede diskussioner i kampen, men der kan ikke pilles ved Tottenhams første scoring, der blev sat i netmaskerne, så det bragede, af Victor Wanyama. En fantastisk afslutning af den kenyanske midtbanespiller. Den fysiske midtbanemotor kan dog måske se mere til Anfield i den nærmere fremtid.

Victor Wanyama har mistet sin plads på holdet, efter han har siddet ude i størstedelen af den indeværende sæson med en knæskade. 26-årige Wanyama bliver dog stadigvæk brugt hist og her af manager Mauricio Pochettino, men ifølge Daily Mail, så har Liverpool udset sig Wanyama som en mulig erstatning for Emre Can.

Med nogen sandsynlighed skal Emre Can nemlig til Juventus på en fri transfer, hvilket har resulteret i, at Jürgen Klopp jagter en midtbanespiller med sammen evner som tyskeren. Tottenham har dog kontrakt på Wanyama indtil 2021.

LÆS OGSÅ:

VILDT: Manchester United køber dansk klub!

Det vil ligne Liverpool ganske godt at hente en spiller med én eller anden form for fortid i klubben Southampton. Holdet på Anfield har de senere år hentet voldsomt mange navne ind fra den engelske klub fra sydkysten. Og netop en fortid hos Southampton har Victor Wanyama.

Victor Wanyama har været de seneste 19 måneder i det nordlige London og spillet 60 kampe for Spurs. Her har den brølstærke profil været en vigtig brik på den centrale midtbane sammen med belgiske Mousa Dembele, hvor manager Mauricio Pochettino har dannet et stærkt makkerpar.

LÆS OGSÅ:

WHAT?: Liverpool vil have ENDNU en Monaco-stjerne