Den tidligere Manchester United-spiller Ray Wilkins giver sit bud på hvorfor Zlatan Ibrahimovic har haft sin længste måltørke siden 2007.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic går på nuværende tidspunkt gennem hans længeste måltørke i hans karriere, siden 2007. Ibrahimovic har ikket formået at nette i hans seneste seks kampe.

Den tidligere Manchester United-spiller Ray Wilkins giver sit syn på Zlatans måltørke.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Ray Wilkins udtaler følgende til Sky Sports:

“Zlatan ligner en som lider af mangel på selvtillid. Han ligner ikke en med meget tro på sig selv, når han har bolden foran målet. Der var en god chance til netop Zlatan i United-kampen mod Burnley, hvor Pogba lige får den hen til Zlatan og der tænker jeg bare, at hvis han sparker hårdt scorer han. Zlatan forsøger så med en inderside, og derfor ender hele chancen blot som et hjørnespark.

Sidste år hos Paris Saint-Germain scorede Zlatan 52 mål i 50 kampe. Han er en fantastisk angriber, og jeg er stadig glad for at han er kommet til United. Men Premier League er på ingen måde nem. Alle trænere fortæller at hver kamp er forskellig, selv Pep Guardiola har udtalt det.”

Manchester United har også haft problemer med at hive point hjem, og det betyder derfor at Manchester United på nuværende tidspunkt er otte point fra toppen af Premier League-tabellen. Zlatan Ibrahimovic kan formentlig give Manchester United et godt udgangspunkt, hvis han begynder og scorer mange mål, ligesom han har gjort i alle de andre storklubber svenskeren har befundet sig i, i løbet af hans karriere.

Læs også: MEGATRANSFER: PSG-stjerne mødes med italiensk storklub