Det har lykkedes Manchester City at hente Liverpool-kometen, Raheem Sterling, og nu ser det ud til, at Manchester City er klar til at åbne tegnebogen endnu engang. Manchester City har betalt 49 millioner pund, svarende til knap 515 millioner danske kroner for engelske Sterling og er nu klar til at afgive et lignende bud på Wolfsburgs suverænt største profil.

Dailymail skriver, at Manchester City er klar til at lave et massivt bud på Wolfsburg-stjernen, Kevin De Bruyne, som menes at være i omegnen af 40 millioner pund.

Prisen kan overstige Sterling’s

Ifølge Dailymail er Manchester City dog villige til at betale helt op imod 50 millioner pund, hvilket svarer til hele 524 millioner kroner, for at sikre sig den belgiske-midtbaneprofils underskrift. Paris Saint-Germain har også været linket sammen med Kevin De Bruyne, men meget tyder på, at PSG melder sig ud af jagten om De Bruyne og i stedet forsøger at sikre sig Angel di Maria fra Manchester United.

Læs også: Man Utd dyreste indkøb på vej væk

Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs har annonceret, at han ikke har nogen grund til at lade De Bruyne skifte, men meget tyder på, at De Bruyne skulle være aldeles interesseret i et skifte tilbage til Premier League, hvor han spillede for Chelsea inden han blev solgt til Wolfsburg for 143 millioner kroner.

Læs også: Endelig officielt Sterling englands dyreste spiller nogensinde