Fiorentina har lavet en vidunderlig gestus til ære for den nu afdøde anfører, Davide Astori. De har nemlig forlænget hans kontrakt for evigt. Således vil lønnen blive givet til hans efterladte kone og datter. Det skriver Tuttomercatoweb.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Den nu afdøde kaptajn for La Viola døde tragisk natten til søndag i en alder af blot 31 år. Han skulle efter planen have skrevet under på en ny kontrakt med Serie A-klubben denne mandag.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche

Til det italienske medie, fortæller medejer af klubben, Andrea Della Valle følgende:

– Han skulle have skrevet under på en ny kontrakt i mandags, så han kunne have sluttet sin karriere i Firenze. Faktisk skulle det allerede have været gjort torsdag, men det var så dårligt vejr, at vi besluttede os for at udsatte det.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Det europæiske fodboldforbund, UEFA, har bekræftet, at der vil være et minuts stilhed før hver eneste Champions League- og Europa League-kamp i denne uge for at mindes Astori.

Fodboldverdenen vil denne uge stå sammen for at vise den sidste respekt til Astori. Hans død har bragt skarpt fokus på, at livet ikke varer evigt. Selv de personer, vi anser som værende helte og udødelige. Nu er Astori død, men han vil aldrig blive glemt.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Davide Astori blev kun 31 år gammel. Han blev fundet død på et hotelværelse i Udine forud for kampen mellem Udinese og Fiorentina, som efter planen skulle have været afviklet søndag eftermiddag.

Flere spillere har kondoleret til familien, blandt andre Gianluigi Buffon. Det kan du læse meget mere om lige her.