Angriber: Kylian Mbappe – Frankrig

Det kun 19-årige wonderkid fortjener naturligvis også at være på XI. Med sin scoring i finalen blev han den yngste målscorer i en VM-finale i nyere tid. Kun overgået af Pele i 1958. Han har allerede etableret sig som fast mand på det franske landshold, ligesom klubholdet PSG nok  heller ikke lader ham sidde på bænken i mange kampe fremover. Han kan løbe stærkt, han kan drible og finte – og så kan han overraske. Han har altid et trick eller noget fiks i ærmet og det er det, der gør ham så uforudsigelig – og irriterende for forsvarsspillerne. Han har tilført det franske angreb en ny dimension. Og muliggjort at stå lavt og spille på omstillinger.

(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Angriber: Eden Hazard – Belgien

Belgiens bedste angriber gennem turneringen, Eden Hazard fortjener en plads på XI. Han har scoret tre gange og lavet to assists – og så har han lavet et utal af vellykkede driblinger og fået mange forsvarsspiller til at se dumme ud. Han har en gave med bolden. Og så er han en gave til det belgiske landshold. Chelsea-angriberen har i sandhed bevist, at han hører til blandt verdens absolut bedste fodboldspiller. Og måske han skifter klub i dette transfervindue. Han har i hvert fald udtalt, at nye udfodringer ville være velkommen. Her kunne Real Madrid været vel være interesserede. De er nemlig på udkig efter en erstatning for Cristiano Ronaldo.

Angriber:  Antoine Griezmann – Frankrig

 Du troede da selvfølgelig ikke at vi havde glemt Antoine Griezmann fra Frankrig vel? Atletico Madrid har sammen med Kylian Mbappe været en evig trussel mod modstanderens mål. Han har scoret tre gange og lavet tre assists siden knock-out-fasen begyndte. Det beviser bare, hvor stor betydning har han haft for Frankrigs succes. Han er nationens foretrukne straffesparksskytte og så er han simpelthen bare den mand man ønsker har bolden, hvis man er i problemer. Han er lynhurtig, god til at drible og endnu bedre til at sætte sine medspillere op. Det har givet ham en VM-guldmedalje og en plads på XI.