Zlatan Ibrahimovic er en af Sveriges bedste spillere. Det vidner 48 mål i 96 for Sverige om. Lige nu er han på tur med landsholdet, for at spille kvalifikation til EM 2015. På søndag møder svenskerne Montenegro. Zlatan har været rundt omkring i verdens storklubber, heriblandt Barcelona, Juventus og AC Milan, men nu spiller den langhårede svensker altså i den franske hovedstadsklub Paris Saint-German. Her har han, i denne sæson, både vundet ligaen og pokalturneringen og samtidigt været helt med fremme i Champions League, hvor det blev til et exit efter to velspillede kvartfinaler mod vinderne fra Barcelona. Den seneste tid har der både floreret rygter omkring, at den svenske landsholdsanfører skulle være på vej til Serie A, men også til Premier League. Dette skriver goal.com. Du kan læse om Zlatans skifte til England her: Zlatan til Premier League? – To engelske storklubber har budt på ham

Zlatan afslører, hvilken klub han spiller for i næste sæson

Zlatan om mediers spekulationer om et skifte tilbage til sin tidligere klub AC Milan:

“Jeg tilhører PSG, og det gør jeg fordi jeg har et år tilbage af min kontrakt. Det hele er mediers spekulationer,” sagde Zlatan i den svenske EM-lejr tidligere i dag.

“Jeg tror ikke jeg skifter. Vi vandt alt i Frankrig i denne sæson. Jeg vil hellere spille for en klub, jeg kan lide og hvor jeg kan nyde det. Jeg spiller i øjeblikket for en klub i Champions League og jeg nyder det.”

“Jeg hører til i PSG. Jeg har et år tilbage af min kontrakt. Der er ingen sandhed i disse historier. Jeg er en PSG-spiller,” sluttede Zlatan.

Med disse citater fortæller sender Zlatan et tydeligt signal – jeg spiller min kontrakt færdig i PSG. Vi kan altså først om godt et år begynde at spekulere i Zlatans fremtid.

Læs også: Bitre Cavani: Kong Zlatan er grunden til, at jeg ikke laver flere mål