Der er kun et enkelt år til at vi endnu en gang får international topfodbold i vores fjernsyn. Vi kan ikke vente med at VM løber af stablen sommeren 2018 i Rusland og vi håber alle på at se tætte kampe med alle favoritterne, hvor de skal være.

Men selvom VM er en positiv begivenhed, er der nogle spillere, der helt sikkert spiller deres sidste store slutrunde. Dem har vi samlet her og det er blandt andet med herrer som Ronaldo og Messi. Begge to mangler kun VM-titlen for at gøre pokalskabet komplet, men kun et hold kan løbe med sejren…

Af David Paris 

1. Lionel Messi 

Snakker man om verdens bedste fodboldspiller kan man ikke komme uden om den lille argentinske troldmand, Lionel Messi. I 2014, sidste gang, der blev afholdt VM, havde Barcelona-spilleren chancen for at blive en komplet verdens bedste spiller. Men i finalen mod Tyskland scorede Mario Götze i den forlængede spilletid og sikrede Tyskland VM-guldet og efterlod Messi tilbage med andenpladsen i den turnering, som er den eneste han endnu aldrig har vundet.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

30-årige Lionel Messis karriere lakker mod enden og VM-slutrunden i 2018 kan meget væl være hans sidste chance for at løfte et VM-trofæ

2. Cristiano Ronaldo

Den eneste, der reelt kan udfordre Messi i snakken om det 21. århundeerts bedste fodboldspiller er selvfølgelig portugisiske Cristiano Ronaldo. Han er den mest populære spiller i sit hjemland og med anførerbindet på venstre arm og med vigtige og afgørende mål, førte han sidste år Portugal til EM-guld. Ronaldos første triumf med landsholdet og en god revanche efter nederlaget i finalen i Grænkenland i 2004 på hjemmebane.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Med 32 år på bagen ligner VM i Rusland næste sommer sidste stop for angriberen i forhold til international fodbold og en VM-titel er det eneste, der mangler hos den tidligere Manchester United-spiller, i det han allerede kan prale af fem Ballon d’Or-trofæer.

3. Arjen Robben

Hollandske Arjen Robben skal sammen med resten af sine holdkammerater forsøge at gentage successen i 2010, hvor holdet nåede helt til finalen. Kun overgået af Spanien, der med Iniestas mål afgjorde finalen. Sammen med kompagnongerne Robin van Persie og Wesley Sneijder, kan Robben få en hovedrolle på landsholdet.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Han er i forvejen kaptajn og med sine mange år i Bayern München og som professionel fodboldspiller, kan han helt sikkert bidrage erfaring, men også sine velkendte driblinger fra højrekant.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side