Arsenal formodes at følge den ivorianske landsholdsspiller, Jean-Michael Seri, der til daglig optræder for den franske Ligue 1-klub Nice, tæt. Arsene Wengers førsteprioritet er dog stadig Thomas Lemar, lyder det.

NAPLES, ITALY – AUGUST 01: Napoli’s player Ivan Strinic vies with OGC Nice player Jean Seri during the pre-season friendly match between SSC Napoli and OGC Nice at Stadio San Paolo on August 1, 2016 in Naples, Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

The Gunners har dog allerede fået tre bud afvist i forsøget på at hente Lemar til klubben. Den franske kantspiller har scoret 12 gange i 49 optrædener for Ligue 1-mestrene fra AS Monaco.

Wenger er dog stålsat på at bringe Lemar til Emirates Stadium, og Arsenal forventes at byde en fjerde gang på den talentfulde 21-årige franskmand.

Londonklubben har allerede hentet Sead Kolasinac og Alexandre Lacazette denne sommer, men Wenger håber på, at kunne tilknytte holdet yderligere forstærkninger.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Tre FLOTTE mål og to røde kort, da Silkeborg indvier nyt stadion

The Daily Mail skriver, at udover Lemar, så tiltrækker Jean-Michael Seri også interesse fra Wenger. Seri jagtes i øjeblikket også af Tottenham.

Det hævdes, at den ivorianske landsholdsspiller er på Arsenals radar, og klubben forventes at byde på kantspilleren i nær fremtid.

OGC Nice har bekræftet, at klubben bliver nødt til at skille sig af med en eller to spillere, for at få råd til indkøbet af nye spillere.

Serie A-giganterne fra Roma har også udtrykt interesse for Seri, men efter sigende vil italienerne ikke gå med til Seris salgspris – den ivorianske landsholdsspiller har en frikøbsklausul på 360 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: FCM: SÅ stor er chancen for at Onuachu skifter i dette vindue