Det europæiske fodboldforbund, UEFA, har idømt den skotske fodboldklub, Celtic, en bøde på omkring 75.000 kroner, fordi en baneløber i forbindelse med hjemmekampen mod Paris Saint-Germain i UEFA Champions League-gruppespillet forsøgte at sparke Kylian Mbappé.

GLASGOW, SCOTLAND – APRIL 29: Kieran Tierney (L) and Scott Sinclair of Celtic celebrate their team’s third goal scored by Callum McGregor during the Ladbrokes Scottish Premiership match between Rangers and Celtic at Ibrox Stadium on April 29, 2017 in Glasgow, Scotland. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Der er i dag faldet en afgørelse i sagen, hvor en baneløber forsøgte at overfalde den netop kårede Golden Boy-vinder, Kylian Mbappe i forbindelse med Celtic-Paris Saint-Germain i sidste måned.

Kampen blev spillet den 12. september, og Mbappé måtte simpelthen hoppe for at undgå et spark fra baneløberen. Efterfølgende blev baneløberne pågrebet af vagterne foran et piftende publikum.

Læs også: EfB-målmand i søgelyset hos spansk storklub: Derfor er de interesserede

Sagen får dog nu konsekvenser for den skotske fodboldklub. Helt konkret drejer det sig om en bøde på 75.000 danske kroner.

Celtic er dog ikke den eneste klub, UEFA idømmer en bøde. Også gæsterne fra Paris Saint-Germain får tildelt en bøde på grund af hærværk i forbindelse med kampen fra deres egne fans. Flere stole blev smadret på Parkhead Stadium, som er Celtics hjemmebane. Derfor skal den franske klub nu betale en bøde på 37.000 kroner.

Læs også: AaB sætter negativ rekord: Nu har klubben taget drastiske midler i brug

Det er ikke første gang, tilskuere forsøger at angribere spillere inde på de forskellige stadions. I går skete det sågar i Vejle, hvor en Viborg-tilhænger forsøgte at angribe en af klubbens egne spillere, Andreas Albers, efter kampen. Den sag kan du læse meget mere om lige her.

Kampen endte i øvrigt 0-5 til Paris Saint-Germain, som også fører Champions League Gruppe B, som udover Celtic og Paris Saint-Germain også råder over klubberne FC Bayern München og belgiske Anderlecht. Celtic har tre point, mens pariserne har ni. Der er spillet tre kampe.

Læs også: Den mest populære mand i Hobro og omegn: Nu er denne sjove t-shirt blevet lavet til ære for ham