F.C. Københavns krise blev slemt forværret, da Robin Olsen måtte en tur på sygehuset i forbindelse med en skade i onsdagens opgør ude mod Hobro IK. Til at vogte målet har man nemlig kun de to aldrende herrer, Stephan Andersen og Kim Christensen, så derfor har man nu været på transferjagt, og har fundet sig en ny målmand til at vogte buret, mens Olsen er på lazarettet.

(Photo by Genya Savilov/EuroFootball/Getty Images)

De forsvarende danske mestre har travlt med at sikre sig en plads i Europa denne sæson. I den forbindelse har man valgt at hente en ny målmand.

Det sker efter, at det oprindelige førstevalg i klubben, Robin Olsen, blev skadet i onsdagens opgør ude mod Hobro IK. En skade, som holder den svenske målmand ude i flere måneder på grund af en operation i skulderen.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Dermed har hovedstadens klub reelt set kun valget mellem Stephan Andersen og Kim Christensen, som begge er ved at være godt oppe i årene.

Laszlo Köteles er ny mand i klubben -skal konkurrere med Stephan A.

Derfor har man nu valgt at tage affære og hentet en ny målmand ind. Der er tale om den 33-årige målmand, Laszlo Köteles, som har ungarsk pas.

LÆS OGSÅ: Italien i stor sorg: Fiorentinas anfører er fundet død

Senest spillede han for KRC Genk i Belgien i otte år. Hans kontrakt med den belgiske klub blev dog revet stykker i januar måned, og derfor kan F.C. København kvit og frit hente ham nu.

Stephan Andersen har dermed fået sig en konkurrencedygtig målmand ved sin side, idet Kim Christensen primært ansås som målmandstræner.

Köteles’ kontrakt med FCK udløber til sommer.

LÆS OGSÅ: Can afviser Juventus: Vil i stedet til denne storklub

Det er endnu ikke blevet til landsholdsdebut for den 33-årige Köteles.