Emre Can ligner en færdig spiller i Liverpool FC til sommer. Her udløber tyskerens kontrakt nemlig med klubben fra Anfield, og derfor er han allerede nu fri til at forhandle med andre klubber på grund af den såkaldte Bosman-regel.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Igennem længere tid har den tyske midtbanespiller været rygtet til de italienske mastodonter fra Juventus, men nu er den spanske storklub, Real Madrid, også begyndt at røre på sig. Efter sigende skulle tyskeren være interesseret i en kontrakt med klubben fra Santiago Bernabéu.

Ifølge flere medier er Juventus dog længere fremme i forhandlingerne med Emre Can, der jo som bekendt står uden kontrakt i Liverpool til sommer.

Den tyske midtbanespiller har da også talt i rosende vendinger om ’Den Gamle Dame’, men fodboldverdenen er jo brutal, og det kan altså ende med, at Can skifter til en helt anden klub. Ja, sågar, i et helt andet land.

Den spanske avis, Don Balón, beretter nemlig, at også Real Madrid er gået målrettet ind i kampen om den tyske midtbanespillers underskrift. De vil – ifølge den spanske avis – tilbyde ham en højere løn, end Juventus og Liverpool kan matche.

Læs også: Bedre end Messi og Ronaldo: Chelsea-spiller har fuldstændig vanvittig statistik i Champions League

Endvidere skriver mediet, at den tyske landsholdsspiller også selv har udtrykt interesse for at komme til den spanske hovedstad. I den spanske kongeklub er der kamp om pladserne.

Læs også: Se, hvad Andreas Christensen gjorde i sekundene efter forsvarsfejl

Emre Can kommer til at kæmpe med Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro om en plads i startopstillingen. En af de førnævnte spillere kan dog være på vej til Manchester United. Læs mere om det her.

Læs også: Hooliganismen viser sig fra sin værste side: Politimand dræbt i forsøget på at stoppe uroligheder