Det danske forsvarstalent, Andreas Christensen, var ikke helt tilfreds efter tirsdagens uafgjorte 1-1-resultat mod FC Barcelona hjemme på Stamford Bridge. Dette skyldes dog hovedsageligt, at mange mente, hans aflevering henover banen ikke var god nok. Men i sekunder efter skældte danskeren i stedet ud på Cesc Fabregas, som han mener, stod bag den grusomme fejl, som i sidste ende fik en brutal følge. Mål til Barcelona.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Selv om der er blevet skrevet meget godt om Andreas Christensen i verdenspressen på det seneste, så var det et noget anderledes rampelys, der skinnede på ‘AC’ efter tirsdagens kamp mod FC Barcelona. Her var medierne nemlig på nakken af danskeren, som de mente, stod bag en fatal fejl i forsvaret.

Læs også: Han er en af Superligaens bedste spillere: Nu kan han være på vej til FCK

Efter kampen tog han da også fejlen på sine skuldre, men i sekunderne efter var han ikke helt tilfreds med Cesc Fabregas.

Læs også: Van der Vaart har tilbud på hånden fra klub i Superligaen: Men han magter ikke på grund af denne bizarre årsag

Danskeren var tydeligvis frustreret over, at han ikke følte, at spanieren gjorde nok for at nå hen til afleveringen. En episode du kan se herunder.

Efter episoden er ‘AC’ angiveligt også blevet sat til salg. En historie, du kan læse meget mere om ved at klikke her.

https://twitter.com/bayomimusic/status/966062705907064837

Læs også: Messi advarer ledelsen: Denne spiller skal blive i klubben – ellers skifter jeg

Danske Andreas Christensen har spillet for Chelsea FC i Premier League, siden skiftet hertil fra Brøndby IF i sommeren 2012. Fra 2015 til 2017 var han udlejet til den tyske klub, Borussia Mönchengladbach. I Bundesligaen strålede han, og i denne sæson er han også gået ind og blevet en succes for de forsvarende mestre.

Læs også: Ny forskning forklarer: Derfor har fodbold ændret sig markant