Det fører ofte konsekvenser med sig, når man begår fejl. Det får danske Andreas Christensen, der til daglig spiller for Chelsea, at føle. Efter danskerens dårlige aflevering mod Barcelona, der kostede et mål, kan han ifølge TransferMarketWeb.com berede sig på et skifte. Han bliver nemlig solgt til sommer.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Fodboldverdenen er brutal, og det går ofte lynhurtigt. Det ene øjeblik er du en helt, det næste øjeblik er du på vej ud af klubben. Det bliver Andreas Christensen nu også vidne til. Efter forsvarsspillerens store fejl mod Barcelona i tirsdags, skal han ifølge TransferMarketWeb.com sælges til sommer. Dortmund, Inter, AC Milan og Atlético Madrid skulle være iblandt de interesserede parter, skriver mediet.

Læs også: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller

Mediet har dog ikke taget i mente, at Chelsea netop har forlænget kontrakten med den danske forsvarsspiller, således de to parter nu har papir på hinanden frem til 2022. Derudover har der også været store roser fra blandt andre Chelseas italienske manager, Antonio Conte.

Læs også: Chelsea med kæmpe fordel i Champions League: Barcelona-stjerne ikke udtaget til truppen

Chelsea kunne godt have ønsket sig et bedre udgangspunkt forud for returopgøret mod FC Barcelona på Camp Nou. De to klubber spillede nemlig 1-1 på Stamford Bridge i det første opgør. De to mål stod Willian og Lionel Messi for. Sidstnævnte udnyttede dog Andreas Christensens fejl til fulde.

Læs også: Dårligt nyt for Milan: Tvunget til at sælge Donnarumma – se bejlerne her

Hjemme i Premier League ligger Chelsea i øjeblikket på en fjerdeplads, skarpt forfulgt af Tottenham, der ligger lige under, med et point mindre.

Læs også: Liverpool øjner kæmpe handel: Det ville være det bedste køb i mange år

Næste kamp for Antonio Contes tropper er på søndag på Old Trafford mod Manchester United.

Læs også: 500.000.000: Liverpool er favorit til at hente Roma-stjerne