Liverpool FC er blevet gjort til favoritter i jagten på den unge brasilianske målmand, Alisson, der til daglig spiller for AS Roma i Serie A.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Det italienske medie, GianlucaDiMarzio.com, rapporterer, at AS Roma i øjeblikket har blikket rettet mod Malmö FFs 19-årige målmand, Marko Johansson, i forbindelse med transfervinduet til sommer, som en erstatning for den brasilianske sidste skanse.

Læs også: Liverpool øjner kæmpe handel: Det ville være det bedste køb i mange år

Mediet tilføjer, at Johanssons repræsentanter har afholdt samtaler med Serie A-klubben i denne måned, som et led i en potentiel handel til Rom, efter han har vist imponerende takter under sit lejeophold med Trelleborg.

Læs også: Bedre end Messi og Ronadlo: Chelsea-spiller har fuldstændig vanvittig statistik i Champions League

Den samme artikel skriver endvidere, at Liverpool FC har udset sig Alisson som den ideelle kandidat til det langvarige problem, der har hersket i klubben. Det til trods for hans heftige prisskilt på £62 millioner.

Læs også: Alex Sandro vil ikke til Manchester United: Her er 3 spillere, som United nu bør gå efter

“Målmændenes Lionel Messi”…

AS Roma vil naturligvis væmmes ved tanken om at miste den 25-årige målmand, som af klubbens italienske sportsdirektør kaldes for “målmændenes Lionel Messi”.

Læs også: Ultimatum: Barcelona-stjerne kræver lønstigning – ellers skifter han til Manchester United

Liverpool gjorde Virgil van Dijk til den dyreste forsvarsspiller i verdenshistorien, da the Reds hentede den hollandske landsholdsspiller for vanvittige £75 millioner fra Southampton i vinterens transfervindue. Nu kan de betale endnu et vanvittigt beløb for den formentlig kommende Liverpool-spiller, Alisson.

Læs også: Kina lokker: Barcas superstjerne skifter og får 260 millioner kroner pr. sæson

I de seneste par måneder har Loris Karius stået på mål hos Anfield-klubben, der altså nu har fået nok – jagten er indledt på en ny målmand.

Læs også: Troværdig kilde: Liverpool slås med Manchester United om Real-stjerne