Det bliver et svært møde for F.C. København, når de på søndag tager imod ærkerivalerne fra Vestegnen, Brøndby IF. Værterne fra Parken må nemlig undvære Nicolai Boilesen, fortæller den norske træner i klubben, Ståle Solbakken, der ligeledes også må undvære Benjamin Verbic, der fik tilraget sig et rødt kort i weekendens kamp mod AC Horsens.

 (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Der venter en særdeles spændende uge for F.C. København.

Det kan de da ikke mene: FC Barcelonas stadion skifter navn

Torsdag aften skal de nemlig på en vigtig mission i Europa League-gruppespillet mod tjekkiske FC Fastavs Zlin, og søndag venter ærkerivalerne fra Brøndby IF så i Alka Superligaen.

Chok: Neymar vil allerede væk fra PSG – denne storklub lokker

Til de to kampe må de altså undvære den tidligere Ajax- og landsholdsspiller, Nicolai Boilesen.

– Han er ikke aktuel. Jeg ved ikke, om det er en stor eller lille fiberskade. Han skal scannes først. Han er uanset hvad ikke aktuel til de næste kampe, fortæller Ståle Solbakken til Ekstra Bladets udsendte reporter efter mandagens træning på Østerbro forud for hjemmekampen i Europa League mod FC Zlin.

Christian Eriksen afslører sin favoritklub – og yndlingsspilleren

Benjamin Verbic må også se til fra tribunerne. Han pådrog sig nemlig karantæne, idet han fik rødt kort i udekampen søndag eftermiddag mod AC Horsens.

F.C. København har ikke fået den mest optimale start på denne sæsons Alka Superligaen, og hovedstadsklubben har langt fra høstet det antal point, de havde sat næsen op efter.

Billede går viralt: Dette gjorde Mourinho efter sen sejr

Således er det kun blevet til 22 point i 14 Superliga-kampe i denne sæson, og dermed langt fra Solbakkens målsætning om 2 point pr. kamp. De 22 point betyder, at københavnerne i øjeblikket ligger på en femteplads med syv point op til rækkens førerhold fra FC Midtjylland.

Stjerneangriber afslører: Real Madrid valgte Higuain i stedet for mig