Adidas Adipure 11Pro er de klassiske Adidas fodboldstøvler. Den er kendt for at være en ekstremt stabil og komfortabel fodboldstøvle. Hvis man har prøvet at spille i en Adidas Adipure 11Pro, så kan det være meget svært at slippe den igen, simpelthen fordi den er så fantastisk komfortabel. Med det nye Hunt Series design giver Adidas for alvor nyt liv til den populære Adipure 11Pro. Byd velkommen til Adidas Adipure 11Pro Hunt.

 Køb den elegante Adidas Adipure 11Pro Hunt til kun 1444.- her.

Adidas Adipure 11Pro Hunt er en helt normal Adipure 11Pro. Adidas har ikke ændret på det rent tekniske omkring støvlen, det er kun designet, som er blevet ændret. Adidas Adipure 11Pro er Adidas’ mest elegante fodboldstøvle og med Adidas Adipure 11 Pro Hunt bliver den elegante støvle selvlysende.

Adidas Adipure 11Pro Hunt bruger som den eneste af Hunt Series modellerne, det samme design som man bruge i Adidas’ Battle Pack. I dagslys kan man se designet meget svagt på den bagerste del af støvlen, som er lysegrøn med nogle lidt lysere felter. Den forreste del af støvlen er som man kan se lavet i hvid, som giver et meget neutralt og elegant design.

Se også den komplette oversigt over fodboldstøvler her.

Når Adidas Adipure 11Pro Hunt bliver sluppet løs i mørke, så sker der for alvor ting og sager. Designet fra Adidas’ Battle Pack kommer til udtryk i en selvlysende grøn farve. Det er nok ikke meget man vil få, at se til den selvlysende effekt på de store europæiske stadions, men på den lokale halvmørke fodboldbane kan designet faktisk godt virke.

Så hvis du vil have chancen for, at spille i en unik selvlysende Adipure 11Pro, så skal du helt klart købe Hunt modellen. Den er noget for sig selv og det er ikke sikkert, at der nogensinde bliver lavet noget lignende.

 Køb den elegante Adidas Adipure 11Pro Hunt til kun 1444.- her.

Du kan også se konkurrenternes fodboldstøvler her:

Nike fodboldstøvler – følg linket!

Puma fodboldstøvler – følg linket!